Čínské žampiony

Sdílejte s přáteli

Čínské žampiony

Obtížnost: Pro začátečníky Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Žampiony očistíme, přelejeme je vroucí vodou, necháme v cedníku okapat a osušíme.

  2. Jarní cibulku nakrájíme na kousky velké zhruba 3 cm.

  3. Na pánvi zahřejeme olej, přidáme cibulku a zázvor a necháme lehce zhnědnout. Potom vlejeme protlak a 50 ml vody. Mícháme, až vznikne kaše. Ochutíme solí, cukrem a octem. Přidáme houby, arašídy a několik minut vaříme.

  4. Škrob smícháme se 4 lžícemi vody, vlejeme do omáčky a necháme zhoustnout.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *