Chilli con carne II.

Sdílejte s přáteli

Chilli con carne II.

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 35 min Čas vaření 15 min Celkový čas 50 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Nakrájejte maso na kostky. Cibuli a česnek nasekejte, pokrájejte paprikový lusk.

  2. Do hrnce nalijte olej, nechejte jej rozpálit a maso na něm lehce osmahněte, při opékání míchejte. Přidejte cibuli, kousky paprikového lusku, potom přidejte česnek, kmín, sladkou papriku, koriandr, rajčata i se šťávou, zalijte vodou. Ochuťte. Hrnec zavřete.

  3. Jakmile začne unikat pára, zmírněte plamen a nechejte vařit po uvedenou dobu.

  4. Hrnec otevřete. Přidejte červené okapané fazole a nechte vařit 15 minut na malém plameni. Dochuťte.

  5. Podávejte. Talíře můžete ozdobit tapas.

Zařadit pod

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *