Bramborová pomazánka s uzenou rybou

Sdílejte s přáteli

Bramborová pomazánka s uzenou rybou

Obtížnost: Pro začátečníky

Ingredience

Pokyny

  1. Brambory uvaříme ve slupce doměkka, necháme vychladnout a pak oloupeme a vložíme do mísy. Přidáme uzenou makrelu zbavenou kostí a kůže a společně s brambory ji rozmačkáme vidličkou na kaši.

  2. Zakapeme ji citronovou šťávou, přidáme jogurt, nadrobno nakrájenou sladkokyselou okurku, kapary a nasekaný kopr a podle chuti osolíme a opepříme.

  3. Pomazánku necháme krátce odležet a podáváme s teplými toasty.

Poznámka

Různě velké brambory se nikdy neuvaří doměkka současně. Vaříte-li je oloupané, nakrájejte je na stejně velké kousky. Při vaření ve slupce propíchněte větší brambory na několika místech kovovou jehlicí nebo špejlí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *