Bramboráky s bílým zelím

Sdílejte s přáteli

Bramboráky s bílým zelím

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 15 min Čas vaření 30 min Celkový čas 45 min

Ingredience

Instructions

  1. Slaninu nakrájejte na kostičky a osmahněte v pánvi.

  2. Přidejte okapané kysané zelí a nechte společně prohřát.

  3. Brambory oloupejte, nastrouhejte do cedníku, osolte a nechte vykapat.

  4. V míse k nim přidejte vejce, prolisovaný česnek, mouku a škrob.

  5. Promíchejte a přidejte i sůl, majoránku a pepř.

  6. V pánvi rozehřejte vrstvu oleje, na kterém postupně opečte bramboráky.

  7. Opečené bramboráky zbavte přebytečného tuku na ubrousku a podávejte se zelím a slaninou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *