Boloňské špagety

Sdílejte s přáteli

Boloňské špagety

Obtížnost: Pro začátečníky Čas na přípravu 15 min Čas vaření 20 min Celkový čas 35 min Porce: 4

Ingredience

Pokyny

  1. Na drobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji. Potom přidáme utřený česnek, mleté maso, sůl, pepř, oregáno, sladkou papriku a rozmarýn.

  2. Když se maso osmaží přidáme plechovku loupaných rajčat a rajský protlak.

  3. Za stálého míchání povaříme, dále přidáme bílé víno a ještě chvíli vaříme.

  4. Mezitím uvaříme špagety podle chuti. Na talíři je polijeme omáčkou, posypeme parmezánem a ozdobíme lístky bazalky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *