Sdílejte s přáteli
Bílé zelí pečené s mletým masem

Bílé zelí pečené s mletý masem

Ingredience

Pokyny

  1. Ze zelí odstraníme košťály a nakrájíme ho na kostky.

  2. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme papriku, kterou lehce osmahneme, a maso. Vše za občasného míchání dusíme 10 minut.

  3. Poté přidáme zelí, směs osolíme, zalejeme několika lžícemi vody a 15 minut dusíme.

  4. Pak ji zalejeme kečupem rozmícháným ve vývaru a dusíme, až zelí změkne a všechna tekutina se odpaří.

  5. Potom pokrm posypeme strouhaným sýrem, zalejeme vejci rozšlehanými v mléce a pečeme v troubě, až ztuhne a na povrchu zezlátne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *