Barevný salát z čočky

Sdílejte s přáteli

Barevný salát z čočky

Porce: 6

Ingredience

Instructions

  1. Čočku uvaříme ve vývaru (každý druh zvlášť).

  2. Jarní cibulku nakrájíme nadrobno a necháme na pánvi zesklovatět. Přilejeme trochu balsamikového octa, krátce orestujeme a přidáme k čočce.

  3. Oloupeme, očistíme a nakrájíme zbylou zeleninu.

  4. Mrkev a fazolky krátce povaříme v osolené vodě, poté přidáme k čočce.

  5. Na závěr připravíme zálivku z ořechového oleje, hořčice a citronové šťávy.

  6. Podle potřeby dochutíme solí, pepřem a cukrem a promícháme se salátem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *