Kuchařka

Internetová kuchařka

Andaluský biftek

Ingredience
4 silnější plátky svíčkové, 2 lžíce oleje, sůl, pepř, 2 menší lilky, 120 g šunky, 2 lžíce másla, cibule, 100 g rýže, 4 rajčata, lžíce kečupu, několik kapek tabasca

Příprava
Maso prudce opečte na oleji, osolte a opepřete. Podélně rozkrojené lilky poduste, vydlabejte a naplňte pokrájenou šunkou. Na másle zpěňte nakrájenou cibulku, přidejte rýži a po chvíli zalijte horkou vodou (dvojnásobek objemu rýže) a poduste. Rajčata spařte, oloupejte, vydlabejte vnitřky a naplňte osolenou rýží. Do šťávy po mase vmíchejte kečup a několik kapek tabasca. Bifteky položte na talíře, obložte lilky, rajčaty a polijte šťávou.