Ananasovo-jahodový džem

Sdílejte s přáteli

Ananasovo-jahodový džem

Ingredience

Instructions

  1. Jahody omyjeme, očistíme.

  2. Jahody, ananas a zázvor nakrájíme na kousky.

  3. Dvě třetiny jahod rozmixujeme a smícháme s želírovacím cukrem  a dáme na 1-2 hodiny do chladničky.

  4. Poté necháme všechno ovoce i s mátou za stálého míchání 4-6 minut probublávat. Uděláme želírovací zkoušku.

  5. Vyndáme mátu a naplníme džem do sklenic.

Poznámka

Želírovací zkouška
Několik kapek marmelády kápneme na studený talířek. Pokud  hmota hned ztuhne, můžeme ji plnit do sklenic.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *