Kuchařka

Internetová kuchařka

Recepty

Studená rajčatová polévka Studená rajčatová polévka
3 plátky bílého chleba bez kůrky, 8 velkých zralých oloupaných a nakrájených rajčat bez semen, 1 nakrájená okurka bez semen, 1 nakrájená malá cibule, 1 nakrájená malá zelená paprika, ⅓ hrnku nakrájené máty, 2 prolisované stroužky česneku, 2 lžíce olivového oleje, 2 lžíce červeného vinného octa, 2 lžíce rajčatového protlaku, sůl podle chuti, 1-2 hrnky ledové vody i[Příloha]: 1 středně velká červená paprika nakrájená na nudličky, 1 středně velká cibule nakrájená na plátky, 1 nakrájená malá okurka bez semen, 2 nakrájená natvrdo uvařená vejce, ½ hrnku nakrájených zelených oliv bez pecek