Kuchařka

Internetová kuchařka

Recepty

Játra po milánsku
5 polévkových lžic olivového oleje, 400 g kuřecích jater, mouka, 2 lžičky nasekaného tymiánu, 4 lžíce suchého bílého vína, 1 cibule sůl, pepř

Játra se slaninou
500 g vepřových nebo telecích jater, pepř, hladká mouka na obalení, olej i[Na omáčku]: 1 lžíce hladké mouky, ½ lžičky worcesterové omáčky, 1 lžička citronové šťávy, slanina, sůl

Ledvinky s rýží
600 g vepřových ledvinek, kousek sádla, sůl, 1 střední cibule, kmín, 2 lžíce hladké mouky

Restované ledvinky na červeném víně
500 g vepřových ledvinek, 1 lžíce hladké mouky, 5 cibulek (šarlotky), 2 stroužky česneku, 2 lžíce oleje, ⅛ litru červeného vína, ⅛ litru smetany, 1 lžíce ostré hořčice, sůl a pepř

Soté z telecího srdce Soté z telecího srdce
1 kg telecího srdce, 1 bobkový list, 1 snítka tymiánu, 10 zrnek pepře, 1 svazek petrželky, ¼ litru červeného vína, 2 lžíce másla, 2 lžíce oleje, 2 cibule, 1 lžíce hladké mouky, 4 lžíce smetany